Werken aan persoonlijke ontwikkeling op het Mobility Mentoring® jaarcongres

Op 31 oktober 2019 is het jaarlijkse Mobility Mentoring® Congres in het Akoesticum in Ede. Het congres is exclusief voor leden van het Nederlandse Mobility Mentoring® Netwerk. Dit congres biedt de inspiratie, kennis, contacten én vaardigheden die helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en die nodig zijn voor een optimale toepassing van de aanpak in jouw organisatie.

Investeren in ontwikkeling is cruciaal bij Mobility Mentoring®. Het continu aanscherpen en verbeteren van de aanpak zorgt ervoor dat je jouw inwoners effectiever begeleidt en betere resultaten behaalt. Maar ook het investeren in je eigen ontwikkeling en je eigen groeimindset draagt daaraan bij. Een gezonde mentor geeft namelijk betere ondersteuning, zo blijkt uit diverse onderzoeken van o.a. EMPath. Dit jaar ligt de focus van het congres daarom op de persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden, zowel van de mentoren als van de projectleiders.

Op het congres krijg je:

  • Inspiratie: leden van het netwerk delen goede voorbeelden en inspirerende verhalen
  • Verdieping: experts gaan dieper in op relevante thema’s
  • Contacten: ontmoetingen en uitwisseling met andere leden van het netwerk
  • Vaardigheden: deskundigen geven ondersteuning en handvatten voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling

 

Programma

Wethouder Songül Mutluer van de gemeente Zaanstad opent het congres. Je groeimindset wordt uitgedaagd dankzij de interactieve plenaire workshop Faalkunde door Remko van der Drift van het Instituut voor Faalkunde. Daarna kies je twee workshops die je wilt volgen. Leer meer van de ervaringen en resultaten van andere leden, zoals de pilot van Droommoeders. Ga aan de slag met een eigen casus in de intervisieworkshops. Krijg tips & tricks, bijvoorbeeld over hoe je Mobility Mentoring® inzet bij mensen die laaggeletterd zijn. Of over hoe je gedragstechnieken inzet voor effectieve (schriftelijke) communicatie. Aan het eind van de dag lanceren we de nieuwe versies van de Brug naar Zelfredzaamheid® en het doelactieplan.

Meer informatie over de workshops en het programma vind je hier.

Schrijf je nu in!

Het congres is exclusief voor leden van het Nederlandse Mobility Mentoring® Netwerk. Het is zowel een studiedag voor de mentoren (professionals) die met de aanpak werken, als een inspiratiedag voor de projectleiders en beleidsmedewerkers die de aanpak implementeren in de organisatie.

De kosten zijn 100 euro (excl. BTW) per persoon. Iedere organisatie krijgt twee gratis toegangskaarten. Wil jij erbij zijn? Aanmelden kan via je projectleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*