Opbrengst van één jaar werken met Mobility Mentoring®

Vanaf het voorjaar van 2018 is Platform31 de exclusieve partner van het Amerikaanse EMPath voor de doorontwikkeling en verspreiding van Mobility Mentoring® in Nederland. Sindsdien werken al 16 gemeenten en non-profit organisaties met de aanpak. En dankzij het Nederlandse Mobility Mentoring® Netwerk zorgen we samen voor een optimale doorontwikkeling en toepassing van de aanpak. Daarvoor is informatie over wat goed en wat minder goed gaat cruciaal.
In ons jaarverslag geven we u daarom een indruk van de eerste opbrengsten van een jaar lang werken met Mobility Mentoring® in Nederland.

Lees meer in het Mobility Mentoring® jaarverslag.

Word lid
Bent u benieuwd of de Mobility Mentoring® aanpak ook voor uw organisatie interessant is? Als aanvulling op het Amerikaanse Exchange van EMPath bieden wij een Nederlands netwerk aan voor gemeenten en non-profit organisaties die aan de slag willen met Mobility Mentoring®. Deelname aan het netwerk kan op basis van lidmaatschap. U start in niveau 1. Als uw organisatie een implementatieplan heeft dat voldoet aan onze voorwaarden, kunt u doorstromen naar niveau 2.
Lees hier meer over ons aanbod.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*