Online platform voor doorontwikkeling Mobility Mentoring®

Leden van het Mobility Mentoring® Netwerk hebben vanaf deze maand toegang tot een exclusief online leernetwerk. Op mobilitymentoring.nl kunnen zij goede voorbeelden, ontwikkelingen en ervaringen uitwisselen. Uitgangspunt van dit leernetwerk is om, met elkaar en van elkaar, te leren over de aanpak en te zorgen voor een optimale doorontwikkeling en toepassing van Mobility Mentoring® in Nederland. 

Gemeenten en non-profit organisaties die aan de slag willen met de Mobility Mentoring® kunnen lid worden van het Mobility Mentoring® Netwerk. Met een nieuw online leernetwerk, exclusief voor leden van dat netwerk, ondersteunen we organisaties bij de doorontwikkeling van de aanpak. Leden hebben bijvoorbeeld toegang tot de middelen, kennis en achtergrondinformatie die nodig is om met de aanpak te werken en krijgen verdieping op thema’s en tools om met bepaalde onderwerpen aan de slag te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om online te discussiëren met elkaar en ervaringen uit te wisselen.

Doorontwikkeling aanpak in Nederland

Platform31 is de exclusieve partner van het Amerikaanse EMPath voor de doorontwikkeling en verspreiding van Mobility Mentoring® in Nederland. De aanpak, gericht op economische zelfredzaamheid, doelgericht werken en het aanpakken van stress, vraagt onder meer om vertaling naar de Nederlandse context voor toepassing in de Nederlandse hulp- en dienstverlening. Dankzij de kennis, ervaringen en de goede voorbeelden die leden delen op het leernetwerk willen we zorgen voor een bredere doorontwikkeling en toepassing van de aanpak in Nederland.

Word lid van het Mobility Mentoring® Netwerk 

Wilt u ook aan de slag met Mobility Mentoring®? Word dan ook lid Mobility Mentoring® Netwerk. Diverse gemeenten en non-profitorganisaties gingen u al voor. Het lidmaatschap biedt twee mogelijkheden. Als u niveau 1 lid bent, krijgt u toegang tot uitgebreide informatie over het werken met Mobility Mentoring®. Dankzij die informatie en de uitwisseling van kennis en ervaringen, kunt u zich verdiepen in de aanpak. U kunt dan bekijken of het binnen uw organisatie past en of u hier verder mee aan de slag wilt. Werkt u al met Mobility Mentoring®, of bent u dit binnenkort van plan? Als niveau 2 lid krijgt u naast informatie en de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen, ook trainingen, verdieping en materiaal om goed met de aanpak te werken. Beide groepen krijgen toegang tot het online leernetwerk, maar met diverse rechten. En als lid van het Mobility Mentoring® Netwerk bent u ook van harte uitgenodigd voor ons landelijke jaarcongres, krijgt u voorrang en twee gratis tickets.

Meer informatie

Meer informatie over Mobility Mentoring® en het aanbod voor het lidmaatschap van het netwerk vindt u op www.platform31.nl/mobilitymentoring
Wilt u lid worden van het Mobility Mentoring® Netwerk of wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken? Neem dan contact op met mobilitymentoring@platform31.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*