Werken met Mobility Mentoring® in 2019

In het Nederlandse Mobility Mentoring® netwerk zorgen we samen met de leden voor een optimale doorontwikkeling en toepassing van de aanpak. Daarvoor is informatie over wat goed en wat minder goed gaat cruciaal. In dit jaarverslag presenteren we daarom de belangrijkste opbrengsten uit 2019.

Platform31 is de exclusieve partner van het Amerikaanse EMPath voor de doorontwikkeling en verspreiding van Mobility Mentoring® in Nederland.  Op dit moment werken 15 gemeenten en non-profit organisaties Mobility Mentoring® informed. Zeven organisaties verkennen de aanpak en mogelijkheden voor hun organisatie.

Lees meer in het Mobility Mentoring Jaarverslag 2019

Word lid

Bent u benieuwd of de Mobility Mentoring® aanpak ook voor uw organisatie interessant is? Als aanvulling op het Amerikaanse Exchange van EMPath bieden wij een Nederlands netwerk aan voor gemeenten en non-profit organisaties die aan de slag willen met Mobility Mentoring®. Deelname aan het netwerk kan op basis van lidmaatschap. U start in niveau 1. Als uw organisatie een implementatieplan heeft dat voldoet aan onze voorwaarden, kunt u doorstromen naar niveau 2.
Lees hier meer over ons aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*