Interview Divosa over resultaten Mobility Mentoring® in Alphen aan den Rijn

Eind vorig jaar publiceerden we de resultaten van het onderzoek Mobility Mentoring® in Alphen aan den Rijn. Divosa interviewde Mieke Martens (projectleider Mobility Mentoring® gemeente Alphen aan den Rijn) en Susanne Tonnon (onderzoeker Hogeschool Utrecht) naar aanleiding van de procesevaluatie. Zij vertellen over hun ervaringen tijdens het onderzoek en de belangrijkste resultaten. 

Lees het volledige artikel ‘Niet meer met een actielijstje naar huis!’

Resultaten onderzoek Mobility Mentoring® in Alphen aan den Rijn
Wat levert de inzet van Mobility Mentoring® op bij inwoners die zich melden voor ondersteuning bij hulpvragen op meerdere leefgebieden? Dat was de hoofdvraag van het onderzoeksteam vanuit de Hogeschool Utrecht en Platform31. Zij keken mee bij de pilot met Mobility Mentoring® informed werken in gemeente Alphen aan den Rijn. Ook volgden zij de implementatie van de aanpak bij de gemeente. Het onderzoek laat onder meer zien dat de deelnemers van de pilot vooruitgang boekten op diverse leefgebieden. De belangrijkste resultaten van het onderzoek zijn gebundeld in deze factsheet.

Word lid
Ben je nog geen lid en benieuwd of de Mobility Mentoring® aanpak ook voor uw organisatie interessant is? Lees hier over ons aanbod.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*