Introductiebijeenkomsten Mobility Mentoring® – Het gedachtegoed achter Mobility Mentoring® en de implementatie in jouw organisatie

Je krijgt inzicht in de wetenschappelijke achtergrond, de belangrijkste uitgangspunten voor de dienstverlening en de basisinstrumenten zoals de Brug naar Zelfredzaamheid® en doel-actieplannen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in vogelvlucht door de stof van de tweedaagse training Mobility Mentoring®. Daarnaast krijg je tips & tricks om het werken met Mobility Mentoring® een plek te geven in jouw eigen organisatie en hoe je kunt laten zien aan jouw organisatie(bestuur) wat de aanpak oplevert. En je krijgt een aantal concrete uitgangspunten waarmee jouw organisatie al direct aan de slag kan. Deze bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders en andere betrokkenen die in de voorbereiding van Mobility Mentoring® een rol spelen.

Waar?
Deze bijeenkomst vindt plaats in een online omgeving. Een paar dagen voor aanvang ontvang je een mail met verdere instructies. Je hebt alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid.

Wanneer?
Donderdag 5 november van 14:00 tot 17:00 uur

Voor wie?
Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor niveau 1 leden maar ook toegankelijk voor leden van niveau 2.
Deelname voor twee personen per organisatie maakt deel uit van het lidmaatschap. Wil je met meer collega’s komen? Dat kan. Je betaalt dan € 50 extra per persoon, per bijeenkomst. Mail hiervoor naar info@mobilitymentoring.nl.

Bestemd voor leden

Meld je aan

  • Hidden