Doorontwikkeling website Mobility Mentoring® Netwerk

Afgelopen tijd werkte het Mobility Mentoring® team hard aan de doorontwikkeling van de website voor leden. Hoe zorgen we ervoor dat bezoekers nog sneller bij de relevante informatie terecht komen? En wat is er voor nodig om het lerend netwerk van onze leden te versterken? Met deze vragen in ons achterhoofd gingen we aan de slag om de website verder uit te breiden en aan te scherpen. We zijn dan ook trots dat de nieuwe website vanaf deze week online staat.

Het vernieuwde online platform biedt nu nog meer mogelijkheden, zowel voor leden van het netwerk als voor organisaties die geïnteresseerd zijn in het werken met Mobility Mentoring®. Geïnteresseerden krijgen nu nog meer achtergrondinformatie over de aanpak en het aanbod van het Mobility Mentoring® Netwerk. In het besloten deel krijgen leden verdieping per thema en is het mogelijk om met elkaar te discussiëren en in gesprek te gaan over de ervaringen met de aanpak. We zijn ook bezig met de ontwikkeling van ledenpagina’s. Daar delen leden straks hun kennis, ervaringen en resultaten van het werken met de Mobility Mentoring® aanpak.

Nog geen lid van het Mobility Mentoring® Netwerk? Meer achtergrondinformatie over de aanpak vindt u hier. Wilt u meer weten over het aanbod of bent u al geïnteresseerd in de aanpak en wilt u direct lid worden? Dat kan hier.

Leden van het Mobility Mentoring® kunnen hier inloggen voor nog meer informatie en uitwisseling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*