Derde bijeenkomst van de leerkring Mobility Mentoring®

Zet donderdag 13 december alvast in uw agenda. Deze dag vindt de derde bijeenkomst van de leerkring plaats speciaal voor de leden van niveau 2 van het Mobility Mentoring® netwerk! Tijdens deze leerkring ontmoet u wederom andere organisaties die reeds werken met de Mobility Mentoring® aanpak of dat op korte termijn van plan zijn. Dit is het perfecte moment om u te laten inspireren door de andere aanwezigen en ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?
Deze derde bijeenkomst van de leerkring zal in het teken staan van het delen van ervaringen met andere leden van niveau 2 van het Mobility Mentoring® netwerk.

Waar?
Utrecht

Wanneer?
Donderdag 13 december 2018 van 13:30 tot 16:30 uur met aansluitend een borrel.

Voor wie?
Deze sessie is exclusief voor niveau 2 leden van het Mobility Mentoring® netwerk. Per organisatie die lid is van niveau 2 zijn er twee afgevaardigden welkom. Bepaal vooral zelf wie jullie naar deze bijeenkomst willen laten gaan. Het is handig als er in ieder geval 1 ‘vaste’ deelnemer vaker naar de sessies van de leerkring komt voor enige continuïteit. Aanmelden kan via info@mobilitymentoring.nl.

Welke onderwerpen moeten volgens u centraal staan tijdens de volgende bijeenkomst?
De vierde sessie van de leerkring zal naar verwachting in maart of april 2019 plaatsvinden. Voor deze sessie horen we graag waarover jullie meer te weten willen komen in relatie tot Mobility Mentoring®. Dus heeft u een goed idee, laat dit dan weten via info@mobilitymentoring.nl.

De definitieve uitnodiging met het precieze programma volgt nog.

 

Bestemd voor leden

Meld je aan

  • Hidden